.

.

2a sort. Schampokub - Ros & Lavendel

2:a - 3-pack - Schampokub - Ros & Lavendel

Batchen kallnade för snabbt - Inget fel på schampot, bara på utseendet.

Den här batchen kallnade för fort vilket gör att de kan få som vita stråk över sig. Blir det för varmt kan de spricka upp lite eller att det blivit luftbubblor när de hälls i formen. De är lika effektiva som våra vanliga schampokuber, men de kan uppvisa mindre skönhetsavvikelser från tillverkningen.

300,00 kr Spara 20%
375,00 kr
2 kvar
Antal
I lager


TORR - KÄNSLIG HÅRBOTTEN

För mogen, torr och känslig hårbotten är Ros- & Lavendelschampot med Rosa lera toppen. Den rosa leran är djuprengörande, rik på mineraler och spårämnen och stimulerar hårbotten. De eteriska oljorna med en varm och fyllig doft av Ros och Lavendel är avslappnande, lugnande och ger håret en fin lyster. Passar till nordiskt, ljust och fint hår som blir lätt och luftigt.


Detta är inte en kroppstvål - det här är en schampokub med ett ph som fungerar bra på håret. Schampot balanserar hårbotten, ger naturlig glans och motverkar frissigt hår. Finns i två storlekar: 125 gram som räcker i upp till sex månader vid halvlångt/kort hår,
och ett reseschampo/provförpackning på 40 gram. Mycket drygt schampo som ger rikligt med mjukt och krämigt lödder. Inget onödigt vatten att frakta hem!

Gör så här:

Blöt håret, schamponera in genom att gnida tvålen mot håret eller mellan händerna först och därefter fördela det i håret. Massera upp ett härligt lödder och skölj sedan noga.

Avsluta gärna med att skölja igenom håret med 1-3 msk äppelcidervinäger (det som passar ditt hår bäst) utblandat i 1 liter vatten. Låt vara någon minut och skölj sedan ur. Äppelcidervinäger ger håret glans, neutraliserar ev. schamporester och hjälper till att reda ut håret.

Tänk på att det kan behövas en omställningstid för ditt hår och hårbotten, speciellt om du t.ex. använt produkter med silikon tidigare. Med Källans schampokuber brukar det räcka med att tvätta håret var 2-4 dag beroende på hår- & hårbottentyp.


LÄS MER OM NATURSCHAMPO


Miljövänlig, biologiskt nedbrytbar.
Vikt ca 40 & 125 gr.

Låt schampokuben torka även undertill så räcker den länge. Små variationer i vikt och utseende kan förkomma då schampokuben är handgjord, ingen är den andra helt lik.


INCI (ingredienser)

sodium cocoate (förtvålad kokosolja), sodium olivate (förtvålad kallpressad jungfrulig olivolja), glycerine (glycerin), sodium castorate (förtvålad ricinolja), aqua (rent källvatten*), kaolin-illite [red clay] (rosa lera*), aniba rosaeodora (eterisk rosenträolja), lavandula angustifolia (eterisk lavendelolja), rosa centifolia (rosenblad*), lavandula angustifolia (lavendelblom*), (graniol, limonene, linalool, finns naturligt i eteriska oljor)
* = ekologiska ingredienser
Milt, vårdande, återfuktande & svensktillverkat Naturschampo från Småländska:

Källans Naturprodukter

Garanterat Närproducerad & Hantverksmässigt tillverkad Naturschampo gjord av 100% naturliga oljor & ingredienser av högsta kvalitet. Mycket mjukgörande och Biologiskt nedbrytbar. Vi använder INTE tensider, SLS, ftalater, citronsyra eller konserveringsmedel i våra Naturschampon!


Helt Naturlig
Inga DjurförsökMiljövänligFri från palmoljaHandgjordSvensktillverkat!Vegansk

SKROL000125-2a
2 kvar

EAN-kod

BLÄDDRA BLAND PRODUKTER

i samma kategori